"Stasjonenæøå"

- et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.

Dette internettforumet består av flere rom.
Som gjest får du tilgang til 16 åpne rom.
Som registrert bruker får du tilgang til flere rom og mulighet for selv å skrive innlegg.

Inngang til forumet

Påloggingsproblemer?

Registrering

For å kunne skrive innlegg må du registrere deg som bruker. Det gir deg også tilgang til noen flere rom på forumet. Er du i tillegg medlem i Norsk Jernbaneklubb, gir deg deg tillgang til enda flere rom samt tilgang til on-line tjenester som er forbehold medlemmer.

Du kan lage bokmerker/favoritter til hvilket rom du selv vil når du er inne i dem. Dermed kan du, uten å behøve å gå om denne startsiden, senere kunne gå rett til de rommene du selv synes er interessante.

Vilkår for å registerere seg som bruker av forumet

  • For å kunne skrive innlegg kreves det at man er registrert hos webmaster og fått tildelt brukernavn og passord. Den som registrerer seg kan selv foreslå et brukernavn. Brukernavnene må imidlertid være unike (ikke to like brukernavn), så det foreslåtte brukernavnet kan bli avvist.
  • For å kunne bli registrert, kreves det at man oppgir fullt navn og en fungerende epostadresse.
  • Bare webmaster har tilgang til opplysninger som kobler brukernavn mot oppgitt identitet. Dette skal ikke videreformidles til tredjepart.
  • Utad på forumet bestemmer man selv et skribentnavn i tillegg til brukernavnet eller det kan være identisk med brukernavnet. Skribentnavnet skal enten være hele eller deler av faktisk navn (hvilket anbefales og som settes inn som standard i det kontoen opprettes) eller et nickname som åpenbart er et slik, og som ikke kan forveksles med et vanlig navn.
  • Det er viktig at epostadressen holdes à jour, for systemet kan selv endre passordet, og nytt passord sendes i slike tilfeller til den epostadressen man har oppgitt.
  • Ens brukeropplysninger er tilgjengelige for den registrerte som når som helst kan endre på disse, også passordet og skribentnavnet.
  • Webmaster kan stenge en bruker ut fra å skrive innlegg for kortere eller lengre tid, dersom man etter advarsler ikke følger bruksreglene på forumet eller rettledning fra webmaster hva angår opptreden på forumet.
  • Er man uenig i Webmasters håndtering av slike utestengninger, kan man klage til NJKs Styre eller NJKs Representantskap.

Redigering av egen brukerprofil

Dette gjøres via forumet etter at du er pålogget, og så via menyvalget "Rediger egen profil" oppe i toppmenyen.

Glemt passord / Nytt passord

Hjelp meg med nytt passord.

Driftsfeil

Driftsfeil bes varslet på webmasterErstatt dette bildet med krøllalfanjk.no

Norsk Jernbaneklubb - Web-avdelingen

Valid HTML 4.01!