Innlegg i Forumvst.

Brutte lenker til innlegg

Startinnlegget har emnet «Reservasjon mot bildebruk»

Svar på innlegg #384325

Skribent: Kurt Hål.
Skrevet: 3. des. 2023 kl.1107
#384391 vist 1430 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

Hvis det for eksempel står 41:0 (hvor 41 viser romnummeret, i dette tilfellet Galleriet), kan det også skyldes at den som har lastet opp bildet ikke har lagt det rett inn i et innlegg, men henter ett og ett bildenummer inn manuelt i etterkant.
Det du anfører her kan vel oppfattes for bombastisk, at kobling ikke lykkes når bilder ikke lastes rett inn i et innlegg. Problemet har vært omtalt tidligere også, hvor jeg da ble rettleddet til å forhåndsvise underveis i trådoppbygningen.
Dvs. at når tråd med overskrift og hoveddel av selve tekstinnlegget er ferdigskrevet, kan en laste opp 10 bilder (max), forhåndsvise i tråden, så laste opp ny runde med bilder i samme tråd, forhåndsvise og deretter starter på individuell plassering av bildene i tråden. Og FØR man da laster opp tråden med det nye oppsettet, så har jeg igjen gjort bruk av forhåndsvisning.
Da har alt av bilder blitt riktig koblet mellom tråd og Fotosamling.

Opplever man serverbrudd under marsjen, er nok koblingene blitt brutt. Da like godt å ta det hele om igjen.

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.