Innlegg i Plattform

Vær mer konstruktiv da!

Startinnlegget har emnet «Norske Tog AS- Manglende jernbanekunnskap?»

Svar på innlegg #397387

Skribent: Nils Chr Hagen
Skrevet: 24. juni 2024 kl.1434
#397411 vist 1114 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

Nå kommer innleggene våre opp i søkemotorene og det er veldig bra. Jeg håper at ledelsen i Norske Tog følger med på Forum, for det er mange kunnskapsrike forfattere av innlegg der, og Norske Tog kan ha mye å lære. Kanskje den beste uavhengige kompetanse i Norge kan finnes på Forum?

Hvis det virkelig er slik at manglende restverdigaranti er bøygen for å kjøpe lok, er det ganske utrolig: Det er en enorm pengekasse å ta av. Men man trenger ikke å ta av den, for de fleste vet at om 5 til 10 år så kan lokene eventuelt selges igjen til en verdi som er høyere enn restverdien. Etterspørselen for togtrafikk er stor, og gamle lok blir eldre og eldre. Så garantien er en papirsak, som det er direktørene i Norske Tog sin oppgave å skaffe.

Anbudsregler er neppe noen uløselig hindring for å kjøpe noe som helst, hvis man virkelig trenger det og vil ha det. Men det er direktørenes oppgave å finne ut hvordan de skal løse oppgaven, og finne ut hvem de skal samarbeide med da. De skal ikke sette seg ned og si at det går ikke.

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.