Innlegg i Plattform

Betydningen av eierskiftet

Startinnlegget har emnet «Apropos tannkremtube»

Svar på innlegg #397494

Skribent: eirik karlsen
Skrevet: 26. juni 2024 kl.2216
#397537 vist 449 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

Forsinkelsene til VY på Kongsvingerbanen er egentlig ganske lette å finne årsak til; Det store flertallet av dem skyldes A)Feil på infrastruktur (ikke nødvendigvis på selve Kongsvingerbanen, men også på andre strekninger pendelen kjører) og B) Forsinkelser som følge av omlagte kryssinger eller ventetid på forsinkede tog (både gods og persontog) fra utlandet.

Forhåpentligvis bedrer situasjonen seg når BaneNOR får ferdig flere krysningsspor på banen, selv om det nok kunne vært ønskelig med dobbeltspor over lengre strekk der i stedet for tettere med krysningsspor

Reduksjoner i trafikken er dessverre nødvendig hvert år for at togpersonalet skal få avviklet ferie innenfor et fornuftig tidsrom.

Ellers er lurer jeg på om du kan utdype påstanden "Dette ligger an til å bli enda dårligere hvis Vy skviser Flytoget ut av OSL-trafikken". - På hvilken måte ser du for deg dette vil påvirke trafikken på Kongsvingerbanen til å bli dårligere?

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.