Innlegg i Plattform

Grenseløs frekkhet fra Ingjerd Schou.

Startinnlegget har emnet «Rene ord for pengene»

Svar på innlegg #42464

Skribent: Lars Gjertsen
Skrevet: 9. jan. 2010 kl.1507
#42468 vist 459 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

"Vedkommende stortingsrepr kan vel neppe trekkes til ansvar for noe som har mer jernbanen å gjøre ettersom hun ble innvalgt sist høst."

Nei. Det er da heller ikke hennes, personlige ansvar jeg påpeker, men uttalelsen hennes jeg reagerer på, og reaksjonen i seg selv. Hun tillater seg -som politiker -å benytte betegnelse om at det er "grenseløst defensivt" å påpeke faktiske forhold - at togkrisen er skapt av politikeres prioriteringer gjennom 35 år. Eksemplene "Land det er naturlig å sammenlikne seg med" er så mange og resultatet så endtydig at det egentlig er påfallende at trafikkutøvere som NSB skal bli prügelknabe både hos presse og nå også hos politikere for Tingenes Tilstand .

Derfor er Schous reaksjon et godt bidrag til den frustrasjonen som du så godt beskriver, og vitner om at selv de vi velger for å ordne opp er mer opptatt av sitt sget spill for spillets egen skyld mer enn det formål de er valgt for.

Opseth og Ueland gjorde mye av seg, ja - og det er kanskje heldigvis slik at det fra tid til annen lages slik furore. Enger & Enger kan godt ennå overbevise de også - men det behøves en politiker som vil noe utover å score.

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.