Innlegg i Plattform

Hvor lurt det er av Stein Nilsen å gå ut "på den måten".

Startinnlegget har emnet «Rene ord for pengene»

Svar på innlegg #42465

Skribent: Lars Gjertsen
Skrevet: 9. jan. 2010 kl.1518
#42472 vist 594 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

"Det er ikke sikkert at det for Stein Nilsens egen del var så lurt å gå ut på denne måten, men det er i hvert fall fullt forståelig. For dem som prøver å holde hjulene i gang, er det i en slik situasjon mer enn demotiverende å få en slik mistillit. Dette betyr ikke at en ikke skal kunne diskutere annen organisering av jernbanen i Norge, men tidspunktet var langt ifra velvalgt. Problemet er sannsynligvis at politikerne i praksis ikke råder over egnede virkemidler, men likevel føler seg presset til å vise handlekraft."

Jeg lurer på hvem det er du mener som kommer med uttalelser som viser mistillit - er det Schou du mener? Setningen kom i fortsettelsen av setningen om hvorvidt Stein Nilsen er lur som går ut på denne måten, og hva menes med "hans egen del"?

Hvilken måte mener du forøvrig at Stein Nilsen/hvemsomhelst ellers bør gå ut på?

Fhv. statsminister Gro Harlem Brundtland uttalte i en nyttårstale at "Det er typisk norsk å være god". Det lo vi mye av det (påfølgende) året. Selv tror jeg det er mye norskere å være konfliktsky.

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.