Innlegg i Plattform

Halden - Bergen

Startinnlegget har emnet «6 ting du ikke visste om lyntog»

Svar på innlegg #51478

Skribent: Jens Kirkebø
Skrevet: 31. mars 2010 kl.0938
#51479 vist 281 ganger

Innloggede brukere ville her kunne se
bilde av skribenten hvis det er lagt inn.

Det gjør jeg. Mener du reisende fra Moss til Bergen skal bytte plass i Oslo (med all bagasjen), evt. måtte risikere å stå Moss-Oslo fordi toget er nesten fullt ved ankomst Moss ? Eller at en familie på fire må sitte litt her og der den første delen av reisen ? Kan tenke meg det blir ganske mange klager på det ja.

Hvis de skal ha rett på plassene sine fra Moss, skal da sovende pendlere vekkes og bes flytte seg ? Proteststormen blir isåfall enorm...

Nei, togbytte i Oslo er en bedre løsning. Da har folk en mye større forståelse for at de må flytte på seg enn om de reiser med samme tog hele veien. Dessuten binder man seg ikke opp til å benytte samme type og størrelse på materiellet på IC og langdistansedelen av strekningen.

Den eneste måten dette vil fungere bra på er om Bergenstogene kjøres i tillegg til de vanlige IC-togene på Østfoldbanen, markert med "ingen avstignig før Drammen".

Vis menyer

= Forstørr bildet |

Forumet STASJONEN – Et virtuelt møtested for jernbaneinteresserte. Her diskuteres både allmenne jernbanespørsmål og foreningssaker i Norsk Jernbaneklubb.